Kylpyhuoneen pesu bidee-sekoittimen hana musta

Kylpyhuoneen pesu bidee-sekoittimen hana musta

Sink hana vesiputous Spout kylpyhuone pesuallas hana antiikki kupari altaan sekoitin kosketa kupari altaan hana kuuma ja kylmä musta kulta kylpyhuone yhden reiän bidet wc-pöytä neliö hana.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kylpyhuoneen pesu bidee sekoittimen hana musta

Sink hana vesiputous Spout kylpyhuone pesuallas hana antiikki kupari altaan sekoitin kosketa kupari altaan hana kuuma ja kylmä musta kulta kylpyhuone yhden reiän bidet wc-pöytä neliö hana.

TUOTE-ESITTELY

image001(001)

Yrityksen profiili

Zhongou vaatii korkean laadun kupariraaka-aineiden valintaa JINZHOU COPPER PRODUCTS INDUSTRY -yhtiöltä tutkimus-, tuotanto- ja myyntityöstämme vuodesta 1993. JINZHOU COPPER sai runsaasti investointeja lahjakkuuteen, teknologiaan, johtamiseen, laitteisiin, testaukseen ja huoltopalveluun. patentti ja keksintö patentti kupariteollisuudessa. Pitkällä aikavälillä kehitystyössä JINZHOU COPPER muodosti hyvän maineen ja uskottavuuden, ja aina nauttia korkealaatuisesta maineesta kupariteollisuudessa. JINZHOU COPPER Z -brändi on tullut kuuluisa rikkaan merkityksensä ja yrityksen vahvuutensa ansiosta. Yrityksen kehittämisstrategiaa parhaillaan toteutetaan, tuotteemme ja palvelumme on tullut markkinoille maailmanlaajuisilla markkinoilla, kuten Kaakkois-Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa.

image003 (001)

tuote Parametri (spesifikaatio)

materiaali

Kehon materiaali

Kiinteä messinki Hpb59-1

Käsittele materiaalia

Sinkki

patruuna

35mm keraaminen patruuna

Aerator

Neoperl

Taipuisa letku

Ruostumaton teräs

tekninen

Nikkelikerros

15-25μm

Chrome-kerros

≧ 0.25μm

ASS (Salt-Fog Spray Test)

≧ 48 tuntia (PH3.1 ~ 3.3)

Paineen testaus

0,5-1,6 MPa (8-16 bar ≧ 60s EI vuotoa)

Ominaisuus

Messinkirakenteiden rakentaminen

Messinki, jossa punainen / sininen ilmaisin

Tasainen yhden käden kahva

Katettu alle 5 vuoden takuun

Extra Secure Installation Assembly

hakemus

Home Kylpyhuoneen altaan hana

Hotelli Kylpyhuoneen altaan hana

Projektin Tolit Basin hana

Palvelumme

Englanti Puhuminen ilman esteitä, 24 tunnin vastaus

7 päivää näytteen valmisteleminen laadun tarkistamiseksi

30–45 päivän johtamisaika

Tuote tarjoaa 5 vuoden laadunvarmistuksen

Tarjoaa korkean resoluution kuvia markkinointiin

Mukautetut vaatimukset / OEM ovat hyväksyttäviä

TUOTTEEN TIEDOT

image003 (001)

image005

image007

image009

image011

Jokainen väri valitaan

image013

Pakkaus ja toimitus

Jokainen yksikkö on suojattu lomakkeella ja 3-kerroksisella ruskealla laatikolla, turvallisella ja vaurioitumattomana sekä tukkukaupan että yksittäisen kappaleen toimituksessa. Tarjoamme myös räätälöityjä paketteja, jos sinulla on oma tuotemerkki.

Port Jiangmen / Guangzhou / Shenzhen

Pääaika: 45 päivää tilauksen jälkeen

TUOTANTOPROSESSI

image015

Meidän todistus

image017

Tiimimme

image019

FAQS

Paljon kiitoksia mielenkiinnostasi Zhongou-tuotteisiin ja Yhtiöön. Alla on muutamia kysymyksiä, joihin haluat ehkä vastata.

Q1. Miten saada näyte?

V: Näytejärjestys on hyväksyttävä. Ota yhteyttä meihin ja varmista, mitä näytettä tarvitset.

Q2. Oletko valmistaja tai kaupankäynti?

V: Olemme valmistajia. Tehdas on täydellinen tuotantolinja, mukaan lukien painovoiman valu linjat, työstö linjat, kiillotus linjat ja kokoonpanolinjat. Voimme tuottaa 80 000 tuotetta joka kuukausi, meillä on myös monia pitkäaikaisia yhteistyövalmistajia, voimme tarjota erilaisia uusimpia tuotteita, valintasi on yli 1000 tuotetta.

Q3. Onko tehtaalla suunnittelu- ja kehitystoimintoja, tarvitsemme räätälöityjä tuotteita?

V: T & K-osastomme henkilökunta on hyvin kokenut hana-alalla, ja kokemus on yli 5–10 vuotta. Joka vuosi käynnistämme 2–3 uutta sarjaa, jotta asiakkaat pysyisivät kilpailussa. Voimme tehdä räätälöityjä tuotteita erityisesti sinulle; ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Q4. Voiko tehdas tulostaa brändimme tuotteelle?

V: Tehtaamme voi tulostaa asiakkaan logon tuotteeseen asiakkaiden luvalla. Asiakkaiden on annettava meille logon käyttöoikeuskirje, jonka avulla voimme tulostaa asiakkaan logon tuotteisiin.

Q5. Entä johtava aika?

V: Yleensä johtava aika on noin 30-45 päivää. Mutta vahvistakaa meille täsmällinen toimitusaika, sillä erilaisilla tuotteilla ja erilaisilla tilausmäärillä on erilainen johtava aika. Kiitos ystävällistä yhteistyötä etukäteen.

Q6. Miten tuotannonhallinta- ja laadunvalvontajärjestelmäsi on?

V: Zhongou kehittää prosessiin suuntautuneita QMS-järjestelmiä asiakkaan tarpeiden ja odotusten tunnistamiseksi ja täyttämiseksi tehokkaalla ja tehokkaalla tavalla kilpailuedun saavuttamiseksi. Kaikki tuoteprosessimme seuraavat ISO9001: tulojen laadun tarkistamista, prosessin laadun tarkistusta, lopputuotteen laadun tarkistusta. ISO9001: n tiukka täytäntöönpano takaa virheettömien tuotteiden tarjoamisen asiakkaillemme. Näemme nämä teoksessamme vierailusi aikana.

Ota meihin yhteyttä

image021 (001)

Hot Tags: kylpyhuone pesu bidee mikseri hana musta, toimittajat, tehdas, halpa, alhainen hinta, korkea laatu, kuuma myynti

Tutkimus

You Might Also Like