6864649.jpg

ZHONGOU TUOTTEEN PATENTTIA TODISTUKSET

ZHONGOU on voimakas kyky kehittämiseen ja suunnitteluun, se on myöntänyt yli 500 ”todistus suunnittelu patentti” ja ”todistus ja Utility malli patentti” digitaalinen näyttää tekniikka keksintö. ZHONGOU kiinnitetään kehittämiseen ja tutkimukseen kuten ”älykäs teknologia system”, ”ympäristönsuojelu järjestelmä”, ”vettä säästäviä ja energiaa säästävä” ja muille aloille, ja se myös innovoi tuotteita ja oppaat markkinoilla ajatuksella ”tulevaisuuden Tiede ”. Chief Piilaakson Kylpyamme & keittiöhanat ja suihku järjestelmien luomiseksi yhdistyvät Saksan ja Italian yhden ylös tekniikoita.

KANSAINVÄLISET SERTIFIOINNIT

ZHONGOU on ammatillinen kylpyhuone laitteisto tuotteiden valmistaja, joka tarjoaa Termostaattinen technologies, Suihku järjestelmät, hanat, keittiöhanat ja kylpyhuonetarvikkeet ja niin edelleen. Se tarjoaa ainutlaatuisia ja laadukkaita ja älykäs innovatiivisia ratkaisuja. Se omistaa joidenkin tuotteiden sertifioinnit, kuten ISO9001, ISO14001 ja ZHONGOU markkinat avataan sinua käsi.

1 2


SGS RAPORTTI


ZHONGOU kehottaa kansainvälistä arvovaltainen järjestö tutkimaan ZHONGOU tehtaan jyrkästi joka vuosi, kuten SGS ja kolmannen osapuolen kansainvälisten arvovaltainen järjestöjen. Lisäksi arvovaltainen raportit annetaan meille tarkastuksen jälkeen.

1(001) 2(001)

3(001) 4(001)

TUNNISTAA HUIPPUTEKNOLOGIAN YRITYSTEN


ZHONGOU voittaa erittäin vakuuttavat maailmanlaajuisesti asiakkaille innovatiivisia älykäs teknologia, henkilökohtainen suunnittelu, laatu ja kolmiulotteinen palvelujärjestelmä ja voittaa otsikko kansallisten uuden korkean teknologian yritys.

中欧图册-24