image001

Raaka materiaali

Puhdasta messinkiä, joka ei ole kierrätetty, kuparin ja sinkin seos on yleisimmin käytetty hana hanojen osalta, koska se kestää pehmeän veden korroosiota ja kovan veden kalkkeutumista.


image003

Valu

Täydentää Italiaa IMR: n painovoimanvalukoneet, hanan rungon lähiverkon muoto voi olla vertaansa vailla saavutettu korkean rakennuslaadun ansiosta


image005

koneistus

Kaikki hanat voivat vaatia lukuisia työstötoimia. Esimerkiksi yli 32 työstötoimintaa tarvitaan suuremmille hanaelimille käyttämällä pyörivää työstökeskusta, jota ohjataan tietokoneohjelmalla. Oikean koneen avulla osa voi kestää vain 14 sekuntia


image007

kiillotus

Karkeasti työstetyt osat on kiillotettu käsin, jotta kaikilla pinnoilla on vaikuttava kiilto.


image009

Kiillotuksen tarkastus

Kaikki manuaaliset kiillotetut osat tarkistetaan visuaalisesti pinnan epätäydellisyystilanteissa, jotka poistetaan hiomalla, jotta osat saadaan tasaiseksi.


image011

pinnoitus

Ensin levitetään elektrolyyttisen nikkelin pohjapinnoite, jota seuraa ohut päällystetty galvanoitu kromi. Koko prosessi on kerrostettu yli 30 pinnoituskylvystä, jotka sisältävät tiettyjä lisäaineita, jotka parantavat korroosionkestävyyttä ja kestävää kiiltävää kromia.


image013

Laser etsaus

Käyttämällä oikeaa virran intensiteettiä lasertehon säätämiseksi kromipinnoitetta ei tuhota lopullisen vakauden vuoksi.


image015

kokoaminen

Tämä prosessi tapahtuu pyörivillä kokoonpanokoneilla, jotka on tarkasti säädetty. Manuaalisesti ja automatisoiduilla prosesseilla kootaan yli 20 säiliöihin tallennettua osaa.


image017

Testaus

Lopullisen kokoonpanon jälkeen jokainen hana testataan ilman ja veden kanssa vuotojen varalta ja testataan kestävyyden suhteen.


image019

puhdistus

Valmistettu hana puhdistetaan pehmeällä puuvillakankaalla vesipisaroiden, sormenjälkien ja muiden aineiden poistamiseksi. Puhdistusaineena käytetään erityistä vahaa.


image021

Pakkaus

Mukana tuloletku ja muut laatikon kiinnitysosat, siististi ja turvallisesti.