Chrome-keittiön hanat, joissa on vedettävä ruiskutin

Chrome-keittiön hanat, joissa on vedettävä ruiskutin

Keittiöhana vedettävällä suihkuttimella, kaupallinen yhden kahvan kromi-pesuallashana, yhden tason korkean kaaren vetoketju
Keskustele nyt

Tuotetiedot

TUOTE-ESITTELY

931044CP

Tuoteparametri (spesifikaatio)

materiaali

Kehon materiaali

Kiinteä messinki Hpb59-1

Käsittele materiaalia

Sinkki

patruuna

35 mm keraaminen patruuna

Aerator

Neoperl

Taipuisa letku

Ruostumaton teräs


tekninen

Nikkelikerros

15-25μm

Chrome-kerros

≥0.25μm

ASS (Salt-Fog Spray Test)

≥48 tuntia (PH3.1 ~ 3.3)Paineen testaus

0,5-1,6 MPa (8-16 bar ≥ 60s EI vuotoa)

Ominaisuus

Messinkirakenteiden rakentaminen

Messinki, jossa punainen / sininen ilmaisin

Tasainen yhden käden kahva

Alle 5 vuoden takuu

Extra Secure Installation Assembly


hakemus

Home Kylpyhuoneen altaan hana

Hotelli Kylpyhuoneen altaan hana

Projektin Tolit Basin hana

Palvelumme

Englanti Puhuminen ilman esteitä, 24 tunnin vastaus

7 päivää näytteen valmisteleminen laadun tarkistamiseksi

30–45 päivän aika

Tuote tarjoaa 5 vuoden laadunvarmistuksen

Tarjoaa korkean resoluution kuvia markkinointiin

Mukautetut vaatimukset / OEM ovat hyväksyttäviä

· Helppo asennus ----- Helppo DIY nopea työpöydälle asennettava yhden reiän asennus, sopii 1-reikäiseen tai 3-reikäiseen pesuun. Kaikki pakkaukseen sisältyvät laitteet, voit viimeistellä asennuksen ilman ammattimaisia putkimiehiä.

· Helppokäyttöinen ----- Yksittäisen kahvan käyttötarkoitus takaa vaivattoman lämpötilan ja virtauksen säädön, joustava ulosvedettävä letkun sisäänvetojärjestelmä tekee ruiskun päätä täsmälleen takaisin nokkaan, kun se vapautetaan. Suuri kaarenkaula 360 asteen kääntyvä nokka ja erittäin pitkä ulosvedettävä letku ulottuvat korkeintaan 16 ”syville ruukkuille ja pannuille.

· Helppo ylläpitää ----- Hanan runko ja kahva on valmistettu 59% kuparista, mikä takaa maksimaalisen kestävyyden ja absoluuttisen lyijytön. Erinomainen korroosion ja ruosteen kestävä viimeistely auttaa sinua helposti puhdistamaan pinnan päivittäisessä käytössä ja tarjoamaan monen vuoden poikkeuksellisen suorituskyvyn.

· Monitoiminen veden virtaus ----- 3-suuntainen suihkutusasetus, virtaus veden täyttöä varten, huuhtelua varten tarkoitettu suihkutus, keskeytys, jotta vältetään roiskuminen monitehtävissä.

· Luotettava turvaohjaus ---- Messinkiliittimen osat; Premium SEDAL (Espanja) keraamiset patruunat, jotka testataan 500 000 jaksolla, takaavat pitkän käyttöiän.

TUOTTEEN TIEDOT
Pakkaus ja toimitus

Jokainen yksikkö on suojattu lomakkeella ja 3 kerroksen ruskealla laatikolla, turvallisella ja vaurioitumattomalla tavalla sekä tukkuliikenteessä että yhden kappaleen toimituksessa. Tarjoamme myös räätälöityjä paketteja, jos sinulla on oma tuotemerkki.

Port Jiangmen / Guangzhou / Shenzhen

Kellonaika: 30–45 päivää tilauksen jälkeen

TUOTANTOPROSESSI

todistus


TodistusTiimimme


Miksi valitset meidät.


1.Valitse yli 1000 kohdetta valintasi mukaan

After10 vuotta kehittynyt, nyt meillä on yli 1000 tuotetta täysin valintasi tällä hetkellä, kaikki tuotteet ovat kypsiä markkinoilla.

tuotantoprosessisuunnitelma viitteeksi:

Syöttö ---- valu ---- tutkimus ---- läpäisee ---- työstö ---- tutkimus ---- pass ---- ulkonäkö kiillottaa ---- tutkimus ---- pass -----tutkimus ---- läpäisee ---- kokoonpano ---- tutkimus (vedenpaineen testaus tai ilmanpaineen testaus) ---- pass ---- pakkaus ---- tutkimus ---- siirtää ---- toimitus.


FAQS

Q1. Oletko tehdas?

Vastaus: Kyllä. Olemme ammatillinen saniteettitavaratehdas, jossa on yli 20 vuoden kokemus.

Q2. Miten saan messinki keittiön hana lainauksen?

Vastaus: Jätä meille hieronta ostotarvikkeillasi ja vastaamme sinulle tunnin kuluessa työajasta. Kauppapäällikkö voi ottaa meihin yhteyttä suoraan. Jokainen viesti vastaa.

Q3. Kuinka monta mallia sinulla on? Miten saan luettelon?

Vastaus: Meillä on satoja edistyksellisiä muotoiluja. Ja meillä on uusi muotoilu joka vuosi. Kerro meille, millaista tuotetta tarvitset ja annamme sinulle runsaasti valinnanvaraa.

Q4. Voitteko tarjota OEM-palvelua?

Vastaus: Kyllä. Mukautettu väri, koko, pakkaus ja logo ovat kaikki saatavilla. Meillä on vuosikymmenien OEM-kokemus.

Q5. Miten voin saada näytteen laadun tarkistamiseksi?

Vastaus: Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle näytteitä testiin. Jätä meille viesti haluamastasi kohdasta ja kaupungin osoitteesta. Tarjoamme sinulle yksityiskohtaiset näytepakkaustiedot ja valitse paras tapa toimittaa se.Ota meihin yhteyttä

Hot Tags: kromattu keittiö hanat vedä ruisku, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, halpa, alhainen hinta, korkea laatu, kuuma myynti

Tutkimus

You Might Also Like