Yleiset tiedot hanan ylläpidosta

- Dec 27, 2018-

Päivittäisessä käytössä puhdistushana on erittäin tärkeä osa hanojen ylläpitoa, mutta suurin osa ihmisistä on hämmentynyt siitä. Joten tänään opetamme teitä pitämään puhtaat hanat.
1. Puhdista pinta hammastahnalla ja vedellä päällystetyllä pehmeällä liinalla. Älä pyyhi emäksisillä pesuaineilla, hankaustyynyillä tai teräspalloilla, jotta ne eivät vahingoita galvanointia.

2. Yhden kahvan hana on avattava ja suljettava hitaasti käytön aikana. Kaksinkertaisen kahvan hanaa ei voida sulkea liian tiukasti, muuten se saa aikaan, että sulkuhana putoaa ja se ei pysty sammuttamaan ja pysäyttämään virtausta.

3. Hana on yleensä varustettu kuplilla. Veden laadun ongelmista johtuen usein johtaneet siihen, että hanat, joita käytetään jonkin aikaa, tulivat pieniksi virtauksiksi. Tämä voi olla kupliminen tukkeutuneena, joten meidän pitäisi irrottaa ja puhdistaa kuplivesi vedellä tai neulalla, jotta poistat pesut.

4. Joidenkin merkkien pintapinnoitus on melko paksu, mutta se aiheuttaa myös kuolemaan johtavia hanojen aiheuttamia vammoja. Ne eivät kestä kovia esineitä, jotka koskettavat tai hiovat. Siksi meidän pitäisi välttää kosketusta renkaan ja muiden kovien esineiden kanssa, kun käytät hanoja.