Hyvää uutta vuotta

- Dec 31, 2020-

Uusi vuosi on tulossa pian. Tarkastellessani vuoden 2020 menneisyyttä minulla on paljon ajatuksia. Päästä irti niistä pahoista ja odota vuotta 2021!


2020 on päättymässä. Tälle vuodelle taaksepäin olemme nähneet pandemian, joka on ollut harvinainen vuosisadan aikana, onnellinen ja surullinen, ihanteellinen ja todellisuus, onnellisuus ja yksinäisyys, mutta kaikki on hyvin.


Aika lentää, ja yhtäkkiä vuosi 2020 on laskenut. Tämän vuoden kokemuksesta katsottuna vuosi 2020 on tarkoitus tallentaa historian vuosikirjoihin, poikkeukselliseen vuoteen ja kansallisen toiminnan vuoteen.


Katsaus vuoteen 2020 on kuin elokuvan katselu nelinkertaisella nopeudella. Emme tiedä mitä katsomme, ja se on todella nopeaa.


Kun katsotaan taaksepäin levottomaan vuoteen 2020, niin kauan kuin inhimillisten asioiden elinvoima on kuolematon, vaikka luonnonkatastrofit ja ihmisen aiheuttamat katastrofit vaikuttavat siihen vakavasti ja tukahdutetaan tilapäisesti, on päiviä nousua. Olkoon vuoret ja joet turvassa ja maailma turvallinen.


Katse takaisin vuoteen 2020, vaikeuksien vuoteen, kaikki meni pieleen, ja jotkut ihmiset vetäytyivät vuoden alusta vuoden loppuun sanomatta mitään. Vaikeuksien vuosi on myös kasvun vuosi. Opimme paljon näistä vaikeuksista ja ymmärsimme. Paljon.


2020 on päättymässä. Haluamme vain aloittaa uudestaan ​​vuonna 2021, sillä kaikki on hyvin.


Vuosi 2020 on vuosi ollut erittäin epätyydyttävä. Ura, suhteet ja ihmissuhteet ovat kaikki kärsineet. Toivon, että vuosi 2021 on parempi kuin vuosi 2020.


Uudenvuodenaattona voi ZHONGOU terveydenhuollon toimittaa sinulle lämpimimmät terveiset, toivottaen sinulle hyvää uutta vuotta, urasi menestystä ja perheesi onnellisuutta.
faucets


faucets