Kuinka valita kylpyhuonetuotteiden hyvä laatu

- Apr 01, 2019-

Kuinka valita kylpyhuonetuotteiden hyvä laatu


Asennuksen kohdalla on käydä ylöspäin wc: n seinään, yleisesti kylpyhuoneeseen, käytettävä sijoitettaessa tai ripustettaessa puhdasten astioiden pyyhkeitä, pyyhe, se on yleensä rautatuotteita. Kylpyhuoneen lisävarusteisiin kuuluvat: takkikoukku, yhden pyyhepalkin, kaksinkertaisen pyyhepalkin, yhden kuppitelineen, kaksinkertaisen kuppitelineen, saippua-astian, saippuaverkon, pyyherenkaan, pyyhetelineen, lipastonkiinnittimen, wc-harjan, kylpypyyhetelineen, kaksikerroksisen telineen jne. Kaunis wei yu ripustaa usein voi tehdä sinusta koko wei yu tilaa koko esteettinen tunne saa promootiota, ja huonompi tuote alkaa irtoaa tietyn ajan kuluttua, ruoste, kuori, musta piste, voi myös tuoda sinulle sanoin sanoin sanoin sanoin sanoin sanomatonta vaivaa, koska tämä me täytyy valita tuote, jolla on luotettava laatu.


B1019CPEnsinnäkin, täydellinen kylpyhuonetuotteiden sarja


Kolmiosaisessa puvussasi, joka puolustaa kylpyä, kylpyammetta, suljintuolia, stereotyyppistä lava-alustaa, haluat myös olla samat hana- ja pintakäsittelykäsittelyn mallinnuksen kanssa.Toiseksi, materiaali


Saniteettituotteiden tarvikkeet toimittavat sekä kuparipinnoitettuja muovituotteita, myös kiillotettuja kuparituotteita. Kupari on enemmän kromattua tuotetta, mukaan lukien titaaniseostuotteet kalleimmissa kalleissa, ja sen jälkeen seuraa kupari, ruostumaton teräs kromatut kromituotteet, alumiiniseos, rautakromatut kromatut tuotteet ja muovituotteet. Kiinnitä huomiota tunnistamiseen ostaessasi.Kolmekymmentä, paino


Tietoja tuotteiden painosta. Ala-arvo, kevyt kahva ja kevyt paino. Jotkut kauppiaat voivat vaatia kuparia, mutta tosiasiallinen käyttö on paljon kevyempää sinkkiseosmateriaalia, paino voi erottua toisistaan. Lisäksi, samankokoinen tuote, materiaali lupaa, raskaampi painoinen materiaali on usein tiheämpää, putkimateriaali on paksumpaa, vahvempaa ja kestävämpää.


Katso uudelleen pintakäsittelyä. Alemmanlaatuinen kiilto on himmeä, karvapeite hiukset ovat valkoisia, pinnassa on enemmän tahroja (naarmu, rappaus, musta piste). Ja laitteistotuotteet, pinnoite on sileä, pinta on vaikea löytää ilmeisiä virheitä, ja kirkas tasainen kiilto.Lopuksi, kylpyhuoneen riipusmateriaalien valinta


  1. Kupariseos.

Nyt maailman paras kylpyhuoneen riipusmateriaali on kuparilejeerinki, ja korkein on kuparista valmistetun kupariseoksen ympäristönsuojelu, materiaalin niukkuus samanaikaisesti, eikä se tule näkyviin ruosteisten käytön prosessissa, joten kuparista on monta vuotta sitten tullut valituksi materiaaliksi huonekaluteollisuudelle maassamme, ja nyt kupariseoksen käyttö on eräänlainen kuparin ja muun metallin sulamista, valmistettu kupariseoksesta, ei vain kuparin ominaisuuksista, vaan myös hyvistä ominaisuuksista muista materiaaleista.


2. Ruostumaton teräs.

Jos telinemateriaali on ruostumatonta terästä, niin itsessään se on halpa tuote, joka puolustaa kylpyä, ruostumattoman teräksen ruostumattomuus on erittäin hyvä, mutta ruostumattomalla teräksellä on kohtalokkaan heikkous, joka on vaikea hitsata ruostumatonta terästä, sen työstettävyys on yksi huonoimmista materiaaleista, joten markkinoilla olevat saniteettilisätuotteet, jotka ostavat mallinnuksen, ovat suhteellisen yhdenmukaisia, jäykkiä, eivätkä hiukan mallinntavia.


3. Alumiiniseosmateriaali.

Wei yu-riipus, johon tämäntyyppiset lupaukset kuuluvat, heikkolaatuisissa tuotteissa. Alumiiniseoksen pinta on läpäissyt hapettumisen ja kaapeloinnin, eikä se voi suorittaa galvanointia, tällä hetkellä markkinoilla myyvä alumiiniseos lupaa Wei Yu-riipuksen myös vain huonomman tason tuotteen. Yksi mattatuotteiden suurimmista ongelmista on, että niitä on vaikea puhdistaa ja alumiiniseostuotteiden paino on erittäin kevyt, joten taivutuskestävyys ei ole kovin hyvä.