LUOMINEN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN-KYLPYHUONE

- Dec 27, 2018-

Päässä veden conservingdual värin WC vettä säästävä Saniteettikalusteet kylpyhuone on yhä suunniteltu eco-ystävällinen erikoisartikkeli mielessä. On helppo nähdä, miksi kylpyhuoneet ovat menossa vihreä. Mukaan US Environmental Protection Agency (EPA), kylpyhuoneet vaativat eniten veden käyttö useimmissa kodeissa. Going vihreä kylpyhuone ei ole vain auttaa ympäristöä, mutta se auttaa myös lompakon.

EPA arvioi, että jos yksi 10 homes päivittänyt niiden kylpyhuoneet vesi-efficientshowerheads, pesualtaat ja WC, se säästäisi 74 miljardia litraa vettä ja lähes 1,5 miljardia dollari hyödyllisyys kustannuksia vuosittain. Monet ympäristöystävällinen kylpyhuone parannukset maksavat itsensä vain muutama vuosi alentaa energiakustannuksia sekä myönteisiä vaikutuksia ympäristöön, joka voi kestää sukupolvia.

Käytä näitä neljää helppoa vinkkejä kylpyhuoneen ympäristöystävällisten:

Käyttää vesi tehokas Showerheads
Säästää vettä (vielä nauttia saman verran vedenpaine) kanssa tehokas showerhead. Keskimäärin perinteinen showerheads käyttää 2,5 litraa vettä minuutissa. vesi tehokas showerheads käyttää vain 1,5 litraa vettä minuutissa (tai vähemmän).

Ostaa Tankless vedenlämmitin
Höyryävän kuuma suihkut tuntuu hyvältä, mutta se vie paljon energiaa lämmön vettä. Vedenlämmitin korvaamista tankless vedenlämmitin alentaa energiakustannuksia; tankless malleja käyttää 20 prosenttia vähemmän energiaa keskimäärin kuin perinteiset vedenlämmittimistä.

Asenna vettä säästävät hanat
Tee osittain vähentää vedenkulutusta kylpyhuoneessa ja vain ostaa vettä säästävä kylpyhuone hanat.

Käytä vain alhaisen virtaaman WC
Korvaa vanha WC alhaisen virtaaman WC säästää vettä. WC huuhtelu on suurin yhdelle vettä kotona, käyttää yli 880 litraa vettä viikossa nelihenkinen perhe. Uudempi WC: t käyttävät noin 1,6 litraa per huuhtelu tai vähemmän ja Home Depot tekee WC: t, jotka käyttävät vain 1.28 gallons kohti värin.