ISH 2017 isännöi erityisiä "Pop Up My Bathroom" -näyttelyä

- Dec 27, 2018-

Tämän vuoden ISH-tapahtuma, joka pidetään 14.-18. Maaliskuuta Frankfurtissa, Saksassa, järjestää Saksan Pop-My Bathroom -näyttelyn, jonka Saksan terveysalan liitto - VDS - aloitti Messe Frankfurtin puolesta. "yksilöllinen kylpyhuone".

"Pop Up My Bathroom" -trendifoorumi esittää kysymykset "Mikä on yleensä yksilöllinen?" ja "Millaisia yksittäisiä kylpyhuoneita siellä on?" tapahtumassa, jossa on ”teemoja keskitetysti”, mukaan lukien kylpyhuone, joka sopii kuin käsine ja kylpyhuone kuin paikka, jossa voit nauttia.

Foorumissa tarkastellaan myös yksilöllisen kokoisen kylpyhuoneen kalusteita ja yksilöllisyyttä sekä yksilöllisten tarpeiden mukaista teknologiaa. ”Yksilöllisen kylpyhuoneen” kahdeksan suuntausta esitetään esityksessä osana trendifoorumia, ja paneelikeskusteluja käydään myös.

”Yksilöllisyyden teema kylpyhuoneessa on yleinen yhteys kahdeksan eri trendin välillä, jotka uskomme olevan hyvin vaikuttavia myös kansainvälisellä tasolla”, sanoi VDS: n johtaja Jens Wischmann. ”Toisaalta on olemassa megatrendejä, kuten digitalisointia, väestörakenteen kehitystä tai ekologisesti motivoitunutta käyttäytymistä, joilla on kestävä vaikutus siihen, miten kylpyhuoneet käytetään ja suunnitellaan.

”Toisaalta olemme pystyneet tunnistamaan myös tuotesuunnittelun eri suuntauksia; Ensinnäkin ne tukevat erittäin voimakasta kehitystä, jota näemme kohti tulkitsevan kylpyhuoneen viihtyisänä asuintilana. Kylpyhuoneesta on tulossa paljon muodikas, esimerkiksi.