Keittiöhana Osto-opas

- Dec 27, 2018-

Keittiöhana on yksi yleisimmin käytetyistä kodinkoneistasi ja yksi tärkeimmistä keittiön keskipisteistä. Aina yksinkertaisesti työkalu ruoanvalmistukseen ja astioiden pesuun, nykypäivän keittiön hanat tarjoavat jännittäviä uusia ominaisuuksia ja parannettuja toimintoja, jotka on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja vuosien ongelmattomaksi toiminnaksi.

Vihje: Ota huomioon, kuinka monta pesuallasta on reikiä, jotta voit ostaa yhteensopivan hanan.


  • Yksi reikä - Saippua yhdellä reiällä sopii tyypillisesti yhden kahvan hanoihin. Joissakin kaksoiskahvaisissa yksiköissä voi olla nieluja yhdellä reiällä.


  • Kaksi reikää - Kaksireiän pesualtaan kokoonpanot soveltuvat tyypillisesti yhden kahvan hanoihin ja lisälaitteisiin, kuten ruiskutukseen tai saippua-annostelijaan.


  • Kolme reikää - Kaksiosaiset kahvat tarvitsevat kolme reikää, yksi kummallekin kahvalle ja toinen nokkaan. Voit asentaa yksiköitä, joissa on tai ei ole kansilevyjä, kolmessa reikässä.

Vinkki: Jos olet löytänyt hanan, joka tarvitsee vähemmän reikiä kuin pesuallas, käytä pesualtaiden peitteitä peittämään käyttämättömät tilat.

Saat esiliinaa tai matalat pesualtaat, joissa ei ole ennalta täytettyjä hananreikiä, etsi seinäkiinnikkeitä. Nämä hanat kytkeytyvät keittiön pesualtaan yläpuolelle olevaan seinään ja helpottavat pesualtaan ja työtasojen puhdistamista samalla, kun suuremmille aluksille annetaan enemmän korkeutta.

kahvat

Yhden kahvan hanat voidaan kiinnittää hanan alustaan tai seisoa itsenäisesti ja vaatia yhden tai kaksi uppoamisreikää.

Kaksoiskahvaisissa hanoissa on erilliset kahvat kuumalle ja kylmälle vedelle ja ne tarvitsevat kolme uppoamisreikää. Kahvat voidaan integroida kansilevyyn tai asentaa erikseen. Ruiskutin on tyypillisesti erillään hanaosasta.


viimeistelyt

Hanan viimeistely on nokkaan ja kahvoihin kohdistuva pinnoite. Harkitse viimeistelyä, joka täydentää keittiön sisustusta ja koordinoi valaistus ja laitteet. Monilla valmistajilla on erityisiä prosesseja, jotka tekevät niiden viimeistelystä erittäin kestäviä ja kestäviä hankaukselle ja värinmuutokselle. Jotkut suosituimmista viimeistelyistä ovat kromi, harjattu nikkeli ja niin edelleen.


  • Kromi-hanat voivat olla kiillotettu, harjattu tai matta. Kestävä, taloudellinen ja helppo puhdistaa, ne vastustavat hapettumista, mutta osoittavat veden merkkejä enemmän kuin joitakin muita viimeistelyjä.

  • Nikkelihana voi olla harjattu tai satiini, ja se on tyylikäs, kestävä ja helppo puhdistaa. Etsi yksiköitä, joissa on titaanipinta, jotta voit vastustaa naarmuuntumista ja tuhoamista.

  • Sekoitetut värit ja metalliset sävyt voidaan sovittaa keittiön värimalliin. Silmiinpistävissä yhdistelmissä on satiini-nikkeli ja kiillotettu messinki, harjattu nikkeli ja kiillotettu kromi, satiini-nikkeli ja valkoinen.