Uusi laajennettu termostaattisäiliön sekoitin Napauta

- Dec 27, 2018-

Enware Australia esittelee uusimman lisäyksen Aquablend SQX: n termostaattisekoitinvalikoimaan, joka on suunniteltu helppoon ja turvalliseen hallintaan riskialttiissa ympäristöissä.

Enwaren ATM 606L -altaan sekoittimen hanat ovat saatavana 6,8 ja 5,7 lpm: n nimellisvirtausnopeuksilla, kun käytössä on laajennettu 100 mm: n vipuvaikutus veden virtauksen optimoimiseksi esimerkiksi vanhusten hoidossa, sairaalassa, terveydenhuollossa, vammaisuudessa ja lääketieteellisissä laitoksissa. ja viiden tähden vesiensuojeluarvot.

Valikoima on suunniteltu tarjoamaan lämpimän veden turvallisen toimituksen yksittäisille altaille, pesuallas- ja suihkuseoksiin.

Aquablendin SQX-sarjan ATM 606L -altaasekoittimien keskeisiä ominaisuuksia ovat teknisesti edistyksellinen Aquablend-termostaattinen patruuna, joka on tarkoitettu henkilökohtaiseen lämpötilan säätöön käyttöpisteessä; AS4032: 1: n mukainen; peräkkäinen toiminta energiatehokkaan virtauksen ja lämpötilan säätöön; viileä koskettaa, ei-johtava teknologia sekoittimen rungossa ihon palovammojen välttämiseksi; värin ilmaisin kädensijan yläpinnalla, jotta se on helppo tunnistaa; helppo puhdistaa; in situ -käyttöisyys; ja kiinteä nokka-muoto.

6040987