Miksi valita ZHONGOU-messinkihana?

- Dec 27, 2018-

Pääasiallinen myynti markkinoilla on kupariseosten hanat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut hanat ja sinkkiseos hanat. Joten minkälaista hanan alustaa on luotettavampi?
Viime vuosina kuparihintojen nopean nousun vuoksi jotkut valmistajat alkoivat etsiä vaihtoehtoja. Siksi helposti valettu sinkkiseos, jossa on alhaiset kustannukset, on tullut monien valmistajien visioon. Itse asiassa sinkkiseos ei sovellu suoraan kosketukseen veden kanssa. Sinkkiseosventtiilin kasetti on helppo korrodoida ja halkeama tapahtuu, kun sitä käytetään pitkään. Lisäksi sinkkiseos hanat ja liitososat on erittäin helppo hapettaa. Pitkän liotusajan jälkeen ne vapauttavat sinkkiä, lyijyä ja muita haitallisia raskasmetalleja ihmiskehoon.
Ruostumaton teräs sisältää kromia, nikkeliä ja muita elementtejä. Kromi on myrkyllistä ja tuhoaa kehon luonnollisen DNA: n, maksan, munuaisten jne., Jotka aiheuttavat syöpää aiheuttavia vaaroja ja jopa geenimutaatiota. Lisäksi, kun vesi steriloidaan kloorilla, sisäiset isotoopit voidaan rinnastaa ja korrodoida hanat.
Kuparilla itsessään on hyvät antibakteeriset ominaisuudet. Mitä suurempi kuparipitoisuus on, sitä pienempi on raskasmetallien saostuminen. Yleensä kuparipitoisuus on yli 58% - 59%, jota voidaan kutsua korkealaatuiseksi kupariksi. Tällä hetkellä markkinoilla on kuparipitoisuuden kuparipitoisuus 53% ~ 55%, mutta jotkut häikäilemättömät kauppiaat myyvät edelleen hanojaan puhtaasta kuparista. HIMARK on aina vaatinut kuparin valintaa sen valmistukseen. hana ja tiukasti ISO9001-laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti. Ennen kaikkea filosofiamme on aina tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet.