ZHONGOU Sanitary Wish You Happy Lantern -festivaali

- Feb 26, 2021-

Yuanxiao on Lyhtyfestivaalin erikoisruoka. Uskotaan, että Yuanxiao on nimetty Han-dynastian keisari Wu Din palatsipiian Yuanxiaon mukaan. Yuanxiao on eräänlainen makea myky, joka on valmistettu tahmeasta riisijauhosta, joka on täytetty makealla täytellä. Ja festivaali on nimetty kuuluisan mykyjen mukaan. On erittäin helppoa kokata - yksinkertaisesti heittää ne kiehuvaan veteen muutamaksi minuutiksi - ja syödä jälkiruoaksi.


Lyhtyfestivaalin tulli: Arvailujen lyhty arvoituksia


"Lyhtyjen arvoituksen arvaus" on olennainen osa festivaalia. Lyhdyn omistajat kirjoittavat arvoituksia paperille ja julkaisevat ne lyhdyille. Jos kävijöillä on ratkaisuja arvoituksiin, he voivat vetää paperin ulos ja mennä lyhdyn omistajille tarkistamaan vastauksensa. Jos he ovat oikeassa, he saavat pienen lahjan. Toiminta syntyi, kun ihmiset nauttivat lyhdyistä Song-dynastiassa (960-1279). Koska arvoitusarvaus on mielenkiintoista ja täynnä viisautta, siitä on tullut suosittu kaikkien sosiaalisten kerrosten keskuudessa.


Lyhtyfestivaalin tulli: Katso ilotulitus


Festivaalin päiväsaikaan lavalle tulee esityksiä, kuten lohikäärmelyhtytanssi, leijonatanssi, maavenetanssi, yangge-tanssi, puujaloilla kävely ja rumpujen hakkaaminen tanssin aikana. Yöllä, lukuun ottamatta upeita lyhtyjä, ilotulitus muodostaa kauniin kohtauksen. Useimmat perheet säästelevät kevätjuhlien ilotulituksia ja päästävät heidät lyhtyfestivaaleille. Jotkut paikallishallinnot järjestävät jopa ilotulitusjuhlat. Sinä yönä, kun ensimmäinen täysikuu saapuu uuteen vuoteen, ihmiset tulevat todella päihtyniksi taivaan vaikuttavista ilotulitteista ja kirkkaasta kuusta.


ZHONGOU Sanitary ware toivottaa sinulle rauhaa, iloa ja onnea ja kaikkea parasta Lyhdyn kautta!faucets