ZHONGOU Saniteetti toivottaa sinulle hyvää halloweenia

- Oct 31, 2020-

Halloween on syysloma, jota amerikkalaiset juhlivat joka vuosi. Se tarkoittaa "pyhää iltaa", ja se tulee joka lokakuun 31. Se ei kuitenkaan oikeastaan ole kirkkoloma, vaan lähinnä lasten juhlapäivä.


Joka syksy, kun vihannekset ovat valmiita syömään, lapset poimivat suuria oransseja kurpitsoja. Sitten he leikkaavat kasvot kurpitsojen sisään ja laittavat palavan kynttilän sisälle. Näyttää siltä, että joku katsoi ulos kurpitsasta! Näitä valoja kutsutaan jack-o'-lyhdyiksi, mikä tarkoittaa "lyhdyn Jackia".


Lapset pukeutuvat myös outoihin naamioihin ja pelottaviin pukuihin joka Halloween. Jotkut lapset maalaavat kasvonsa hirviöiksi. Sitten he kuljettavat laatikoita tai laukkuja talosta taloon. Aina kun he tulevat uuteen taloon, he sanovat: "Karkki vai kepponen! Rahaa tai ruokaa!" Aikuiset laittavat laukkuihinsa herkkurahaa tai karkkia.


Ei vain lapset, vaan useimmat aikuiset rakastavat myös Halloween- ja Halloween-juhlia, koska tänä päivänä he voivat naamioitua persoonallisuiksi tai aaveiksi, koska heidän mielikuvituksensa johtaa heitä. Tämä tuo heille tyytyväisyyttä olla nuoria.


Hymysi valaisee maailmamme! ZHONGOU Sanitary toivottaa sinulle halloweenia kirkkaana ja hehkuvana sellaisena kuin olet!


faucets