ZHONGOU antaa sinun ymmärtää Dragon Boat Festival -juhlan alkuperä

- Jun 26, 2020-

Dragon Boat Festival , bai kutsutaan myös Duanwu Festival , juhlitaan viidennen kuukauden viidentenä päivänä kiinalaisen kalenterin mukaan. Festivaalin tarkoituksena on muistaa QU Yuan , pystyssä olevaa ja rehellistä runoilijaa ja valtiomiestä, jonka sanotaan itsemurhan tekemistä upottamalla jokiin.


Tämän festivaalin tärkein toiminta on Dragon Boat -kilpailut. Se symboloi ihmisten yrityksiä pelastaa Qu Yuan. Kuluvalla ajanjaksolla , nämä kilpailut osoittavat myös yhteistyön ja tiimityön hyvät puolet.


Lisäksi festival festivaali on leimattu syömällä zong zi (zhiginointista riisiä)。 Zong zi on valmistettu gluteenimaisesta riisistä, joka on täytetty erilaisilla täyteaineilla ja kääritty bambu- tai ruokolehtiin. Ihmiset, jotka surivat Quin kuoleman, heittivät Zong zin jokeen ruokkimaan hänen haamansa vuosittain.


Aikojen muutosten myötä , muistomerkki osoittautuu loppuvuodeksi suojaamiseksi pahasta ja taudeista. Ihmiset ripustavat terveelliset yrtit etuoven päälle talon huonon onnen puhdistamiseksi. Vaikka festivaalin merkitys saattaa olla erilainen menneisyyteen nähden, se antaa silti tarkkailijalle mahdollisuuden vilkaista osaa rikkaasta kiinalaisesta kulttuuriperinnöstä.


Kuten ZHONGOU: n syntymä, saniteettitavarat tulevat jatkotutkimuksista GB-kuparisten saniteettituotteiden ja pitkäaikaisen markkinatutkimuksen perusteella. Kuuntelemme asiakkaitamme ja ymmärrämme, mitä asiakkaat todella tarvitsevat tarjotakseen tuotteen, jolla on todellinen laatu ja tarkkaavainen suunnittelu asiakkaille. Tällä perusperiaatteella ZHONGOU saniteettitavarat tuottaa vain todellisia laatutuotteita ja ottaa eurooppalaiseksi standardiksi.