ZHONGOU Toivottaa kaikille hyvää Christmaxia

- Dec 25, 2020-

Joulu on yksi kaikkien aikojen kauneimmista lomista. Se on päivä, jolloin Jumalten poika syntyi maan päällä. Siksi tämä päivä on pyhä kaikille kristityille ympäri maailmaa. Joulusesonki synnyttää useita jouluperinteitä. Tässä on muutamia niistä, joita juhlitaan innokkuudesta ja innostuksesta maailmanlaajuisesti vuosisatojen ajan.


Tänä päivänä monet menevät kirkkoon, jossa he osallistuvat erityisiin uskonnollisiin jumalanpalveluksiin. Joulun aikaan he myös vaihtavat lahjoja ja koristelevat kotinsa hollylla, mistelinoksalla ja joulukuusilla.


Tämä oli englantilainen perinne, joka alkoi vuosisatoja sitten. Jouluaattona ihmisille tarjoiltiin luumupuuroa. Vuosien kuluessa käytettiin monia muita asioita, kuten kuivia hedelmiä, hunajaa ja mausteita.


Pian tämä puuro korvattiin joulukakulla. Joulukakut valmistetaan munista, voista, konvektiotista, hedelmistä jne. Nykyään joulukakku on olennainen osa joulumenua.


Tämä viittaa männyn koristeluperinteeseen valoilla, tinselillä, seppeleillä, koristeilla, karkkikekeillä jne. Nykyään joulukuusi on välttämätön osa joulujuhlaa.


Zhongou Sanitary Ware toivottaa kaikille hyvää joulua!


image