ZHONGOU toivottaa kaikille onnellista Chongyang-festivaalia

- Oct 25, 2020-

Yhdeksännen kuun kuukauden yhdeksäs päivä on perinteinen Chongyang-festivaali tai kaksinkertainen yhdeksäs festivaali. Se putoaa yleensä lokakuussa gregoriaanisen kalenterin mukaan. Muinaisessa ja salaperäisessä kirjassa Yi Jing, tai Muutosten kirja, numero" 6" ajateltiin olevan Yin-luonteista, mikä tarkoittaa naisellista tai negatiivista, kun taas luku&oli 9" uskottiin olevan Yang, mikä tarkoittaa maskuliinista tai positiivista. Joten numero yhdeksän sekä kuussa että päivässä luo kaksinkertaisen yhdeksännen festivaalin eli Chongyang-festivaalin. Chong tarkoittaa kiinaksi GG; kaksinkertainen." Lisäksi, koska kaksinkertainen yhdeksäs lausuttiin samalla tavalla kuin sana merkitä" ikuisesti" ;, molemmat ovat" Jiu Jiu," kiinalaiset esi-isät pitivät sitä lupaavana juhlan arvoisena päivänä. Että' s miksi muinaiset kiinalaiset alkoivat juhlia tätä festivaalia kauan sitten.


Tapa nousta korkeuteen epidemioiden välttämiseksi siirrettiin jo kauan sitten. Siksi kaksinkertaista yhdeksättä festivaalia kutsutaan myös nimellä" Height Ascending Festival" ;. Ihmisten saavuttama korkeus on yleensä vuori tai torni. Muinaiset kirjallisuushenkilöt ovat jättäneet monia runoja kuvaamaan toimintaa. Vielä nykyäänkin ihmiset parveilevat kuuluisille tai vähän tunnetuille vuorille tänä päivänä.


Tänä päivänä ihmiset syövät kaksinkertaisen yhdeksännen Gaon (tai kakun). Kiinaksi gao (kakku) on sama ääntäminen kuin gao (korkeus). Ihmiset tekevät niin vain toivottaakseen edistymistä kaikessa, mihin he osallistuvat. Kaksinkertaisen yhdeksännen kakun käyttöön ei ole olemassa kiinteitä tapoja, mutta superkakkuilla on jopa yhdeksän kerrosta, jotka näyttävät tornilta.


Kaksinkertainen yhdeksäs festivaali on myös aika, jolloin krysanteemi kukkii. Kiinassa on monipuolisia krysanteemilajeja, ja ihmiset ovat rakastaneet niitä muinaisista ajoista lähtien. Joten kukoistavan krysanteemin nauttimisesta tulee myös tämän festivaalin avaintoiminta. Lisäksi ihmiset juovat krysanteemiviiniä. Naisilla oli tapana työntää tällainen kukka hiuksiinsa tai ripustaa sen oksat ikkunoihin tai oviin pahuuden välttämiseksi.


Vuonna 1989 Kiinan hallitus päätti kaksinkertaisen yhdeksännen festivaalin Seniors' Päivä. Siitä lähtien kaikki hallintoyksiköt, organisaatiot ja katuyhteisöt järjestävät vuosittain syksyn matkan niille, jotka ovat jääneet eläkkeelle. Rannalla tai vuorilla vanhukset sulautuvat luontoon. Nuoremmat sukupolvet tuovat vanhimmat esikaupunkialueille tai lähettävät heille lahjoja tänä päivänä.


Perinteisessä Chongyang-festivaalissa ZHONGOU Sanitary toivottaa kaikille onnellista Chongyang-festivaalia!


faucets