ZHONGOU Sanitary toivottaa teille kaikille hyvää ystävänpäivää

- Feb 14, 2021-

Helmikuun 14. Ensinnäkin ystävänpäivä ei ole loma töistä. Kukaan ei saa vapaapäivää[1]. Ystävänpäivänä ihmiset yleensä lähettävät romanttisia kortteja jollekin, jota he rakastavat tai haluavat tulla rakastetuiksi. Kortteja kutsutaan ystävänpäiväkortiksi. Ne ovat hyvin värikkäitä, usein koristeltu sydämillä, kukilla tai linnuilla, ja niiden sisälle on painettu humoristisia tai sentimentaalisia säkeitä. Säkeistön perusviesti on aina "Ole ystävänpäiväni", "Ole suloinen sydämeni" tai "Rakastaja". Ystävänpäiväkortti on nimetön tai joskus allekirjoitettu "Arvaa kuka". Sen vastaanottavan henkilön täytyy arvata, kuka sen lähetti. Tämä voi johtaa mielenkiintoisiin spekulaatioihin. Ja se on puolet ystävänpäivän hauskuuden.


Hellää sanomaa saattaa kantaa sydän - suklaatiililaatikon muotoinen laatikko tai punaisella nauhalla sidottu kukkakimppu. Mutta missä tahansa muodossa, viesti on sama - "Tuletko ystävänpäivälahjakseni?"


Yksi ystävänpäivän symboleista on roomalainen rakkauden jumala, nimeltään Cupid. Cupido painetaan usein kortille, joka on siivekäs vauva ilman mitään, valmis ampumaan nuolensa sydämeen. Hän ampui rakkauden nuolen ihmisen sydämeen, jotta henkilö rakastuisi välittömään, ehkä ensimmäiseen ihmiseen, joka tuli mukaan. Joskus yksi nuoli meni kahden sydämen läpi, pitäen heidät yhdessä. Helmikuun 14.


Mutta juuri kristityiltä saamme tarinoita Valen-tinen päivästä, jota useimmat ihmiset ovat tulleet uskomaan[4]. Yksi tarina kertoo kristitystä miehestä, jonka nimi kuulosti ystävänpäivältä. Hän eli noin 250 vuotta. Tuolloin Rooman keisari Claudius kieltäytyi päästämästä roomalaisia sotilaita naimisiin mistään syystä. Kristityt parit tulivat Valentineen naimisiin. Valentine nai heidät kristillisellä tavalla. Keisari löysi hänet ja pani vankilaan. Yksi perinne kertoo, että hän kirjoitti muistiinpanoja ystävilleen merkitsemällä lehtiin ja heittämällä ne sitten ulos vankilansa ikkunasta. Lehdet olivat sydämen muotoisia.


ZHONGOU Sanitary toivottaa teille kaikille hyvää ystävänpäivää!


zhongou sanitary ware