Market Occupation Service -ohjelma


Keskity tuotekehitykseen, voittaa sinulle huomattavia etuja

1

ZHONGOUlla on voimakas kehitys- ja suunnittelukyky, se on myöntänyt yli 100 "sertifikaatin suunnittelupatentista". Se kerää nopeasti reaaliaikaisia markkinakehityksiä, pysyy mukana tuotesuunnittelun aikojen kanssa, tekee innovaatioita ja käynnistää nopeasti useita ainutlaatuisia sarjatuotteita, jotka voivat saada liiketoimintojen eriyttämisen ja yksilölliset uudet tuotteet, parantaa jatkuvasti markkinaosuuttaan, parantaa tuotteiden ydinosaamista ja voittaa huomattavia taloudellisia etuja.Teknisen innovaatiopalvelun ohjelma


Master core termostaattitekniikka, uusi teknologia-ohjaaja

ZHONGOU sitoutuu kehittämään ja tutkimaan "älykkäitä vesijärjestelmiä", "vettä säästäviä ja energiansäästöjärjestelmiä", "ympäristönsuojelua ja terveitä vesijärjestelmiä" ja muita aloja, innovoi tuotteita tieteen ja teknologian käsitteen avulla. , ohjaa markkinoita ja yhdistää erinomaisen käsityöteknologian, joka luo hana-alan piikiekon. ZHONGOU alkoi keskittyä investointeihin termostaattiteknologiaan vuodesta 2008 lähtien. 10 vuoden ajan termostaattiteknologian, jatkuvan etsinnän, ruoansulatuksen, imeytymisen ja uudelleensuuntautumisen tutkimus- ja markkinakäytännöllä ZHONGOU on tänään ratkaissut huolellisesti termostaattiteknologian ongelman, joka tekee termostaattisegistä ja suihkujärjestelmä vakaa riippumatta tuoterakenteen suorituskyvystä tai tuotantotekniikasta, ja siitä tuli yksi ZHONGOU-ydinteknologioista, muodostivat itsenäiset tietotuotteet ja -teknologiat. Vuonna 2017 termostaattiteknologia voitti kansallisen korkean teknologian patentin.

90 2093BQ


Tulevaisuudessa ZHONGOU keskittyy edelleen tutkimukseen ja läpimurtoihin uusilla aloilla, kuten tieteellisessä ja teknologisessa innovaatiossa, ja tekee asiakkaista kokemusta uusista teknologioista teknologisen innovoinnin ja etsinnän avulla. Keskity tuotteisiin, kasvattaa markkinoita syvästi kylpyhuoneteollisuuteen ja tulla uuden teknologian johtajaksi.  Markkinointipalvelun ohjelma


  Ammattimainen · Yhden luukun markkinointipalvelu

  ZHONGOU tarjoaa ammattitaitoista neuvontaa ja tukea tuotevalikoimasta, tuotteiden paikannusstrategiasta ja markkinointiohjelmasta tiettyjen markkinoiden mukaisesti vuosien kokemuksella saniteettituoteteollisuudesta. ZHONGOUlla on erinomainen markkinointisuunnittelutiimi, joka tarjoaa tehokkaita markkinointisuunnitteluratkaisuja syvälle yhteistyö, kuten: VI-kuvasuunnittelu, räätälöity pakkaussuunnittelu, näyttelynäyttö, markkinointikuvat resurssi, video, 3D max, MG-animaatiovideotekniikka nämä yhden luukun palveluiden tukeminen, käsi kädessä voit avata kylpyhuoneteollisuuden markkinat nopeasti ja tarjota sinulle tuella. 330631-1F22006435649


  Nopeusaikatoimitusohjelma


  Moderni tietojärjestelmä, tieteellinen varastointi ja tuotannon hallintajärjestelmä, ratkaisee asiakkaiden varastopaineita ja lyhentää toimituspäivää.

  Toimituspäivä on yrityksen vahvuuden, tehokkuuden ja hallinnan symboli.! Tiiviissä yhteydenpidossa asiakkaiden kanssa se kootaan kohtuullisesti markkinoiden ennustejärjestelmään, suunnittelee tieteellisesti puolivalmisteiden tuotantoa, joustavasti säätää toimitusketjun tuotetasoa ja luokittelun hallintaa markkinoiden kysynnän mukaan, joka voi lyhentää ja parantaa hätätoimenpiteiden kapasiteettia toimituspäivänä. ZHONGOU ottaa käyttöön kehittyneet tietohallintajärjestelmät, kuten CRM, ERP, WMS jne., Tukemaan tarkkoja ja standardeja varastonhallintaprosesseja ja varmistamaan tehokkaan tuotannon ja käytön. Tarjoa sinulle nopea vastaus toimituksen mahdollisuuksiin.


  Vakaa hintajärjestelmä suojatoimenpideohjelmaan


  Vanhempi talousryhmä valvoo raaka-aineiden kustannustehokkuutta

  金洲画册-0222 ZHONGOUlla on oma raaka-ainetehdas. Hintamme ovat ehdottoman edullisia kilpailijoihimme verrattuna.

  Yksinomainen yksilöinti · Sarjattu suunnitteluohjelma


  Räätälöity tuki eri markkinakysyntää varten

  ZHONGOUn serialization ja täydellinen suunnittelu tekevät koko kylpyhuoneesta hyvän visuaalisen vaikutuksen, tarjoavat koko ratkaisun ja perheen tuotesuunnitelman kylpyhuoneelle.

  Samaan aikaan tuotteet ovat valikoivampia ja parantavat tuotteiden kaupallista arvoa asiakkaiden voittopisteiden lisäämiseksi. Eri maiden, erilaisten markkinoiden, erilaisten luonnonympäristöjen ja erilaisten kulutustottumusten mukaan se laajentaa ja räätälöi tuotteiden kokoelmia, jotta niiden markkinat soveltuvat paremmin ja täyttävät tietyt markkinoiden vaatimukset.

  6864371

  68643846864385

  68643866864387


  Asiakkaat ovat yrityskulttuurin henki


  Asiakaslähtöinen yrityskulttuuri

  "Yksi yritys, yksi ura, yksi unelma, yksi voitto."

  "Jokainen on perheen päällikkö, ja hänellä on hyvää huolta perheestä" on tullut ZHONGOU-perheen keskeinen kulttuuriarvo! Luo, jaa ja voita yhdessä edistääkseen yrityskulttuurin henkeä, niin että jokaisella ZHONGOU-jäsenellä on erinomainen asiakaspalvelu-konsepti ja sitoutuu tarjoamaan asiakkaille laadukkaita palveluja ja korkeatasoisia tuotteita.

  6864516

  ZHONGOU kannattaa käytännöllisyyttä, hyvässä uskossa ja johdon etiikkaa, hyvää ja tasaista hallintakonseptia, joka on voittanut korkean tunnustuksen asiakkailta ympäri maailmaa. ZHONGOU: n ydin yrityskulttuurin hengessä edistää tehokasta toimintaa ja nopeaa kehitystä. Tulevaisuudessa ZHONGOU-perhe noudattaa edelleen palvelukonseptiamme ja tarjoaa sinulle erinomaista palvelua ja laatua.


  6864523

  Älykäs ja ympäristöystävällinen tuotantojärjestelmän huolto-ohjelma


  Älykäs ja ympäristöystävällinen tuotantojärjestelmä ja tehokas prosessinhallinta ovat tehokkain laadunvarmistus.

  6864561
  ZHONGOUlla on täydellinen älykäs ja ympäristöystävällinen kylpyhuoneen laitteiden valmistusjärjestelmä! ZHONGOU-tuotannon perusta koostuu kattavista osastoista, kuten raaka-aineiden testauskeskuksesta, muotinvalmistuskeskuksesta, automaattisesta kiillotuskeskuksesta, tarkkuushitsausyksiköstä, painovoimakäsittelykeskuksesta, PVD-tyhjiöpaneelikeskuksesta, CNC-älykkäisestä koneen keskuksesta, osien kokoonpano-osastosta, ilmapaineesta ja vesipaineesta. , suola-suihkutestikeskus ja niin edelleen. Aikojen mukaisesti ZHONGOU ei ainoastaan suorita teknologista päivitystä, prosessien päivittämistä, laitteiden päivitystä, vaan myös hoitaa jatkuvasti johdon optimoinnin päivitystä, jotta voidaan toteuttaa integroitu tietohallinto koko tuotantoprosessissa ja tarjota sinulle tehokkaasti vahva laadunvarmistus ja palvelu.

  Ympäristönsuojelun käsite

  Älykkään ja ympäristöystävällisen saniteettituoteteollisuuden johtajana ZHONGOU ottaa kestävän kehityksen käsitteen kehittämisfilosofiaksi ja kiinnittää suurta huomiota ympäristönsuojeluun. Jotta tämä konsepti voitaisiin toteuttaa, ZHONGOU kehittää jatkuvasti energiaa säästäviä ja vettä säästäviä tuotteita. Se on panostanut voimakkaasti kahteen ympäristönsuojelulaitteeseen valvomaan tiukasti tuotantoprosessin pakokaasupäästöjä ja hyödyntämään innovatiivisia teknologioita, älykkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita. ystävälliset tuotteet johtavat maailmanlaajuiseen suuntaukseen. 6864579